Werkwijze

Bedrijven die bij ons op de Brightlands Chemelot Campus komen, hebben iets met elkaar gemeen. Start-up, mkb-bedrijf of corporate onderneming. Los van hun grootte vinden ze circulariteit belangrijk en willen ze innoveren. Wij helpen hen daarbij, op verschillende manieren.

In onze laboratoria doen we onderzoek, in onze Circular Space schalen we op. Regionale mkb-bedrijven die als producent of toeleverancier in de chemie, kunststoffen of biotech sector actief zijn, kennen ons ondertussen.

Daarnaast vormen we subsidieclusterprojecten met bedrijven. In dit soort ketenprojecten sluiten vaak corporate bedrijven en kennisinstellingen aan.

Zelfstandige ondernemers en ambitieuze start-ups helpen we bij het vinden van financiering in de vorm van subsidieregelingen, zodat zij uiteindelijk ook bij ons aan de slag kunnen.

Met bedrijven gaan we het liefst een duurzame samenwerking aan. Ontwikkelingen in ons vakgebied zijn vaak langjarige trajecten. Dan is het prettig om ook voor langere tijd samen op te trekken en samen kennis op te bouwen.

Bekijk de video over wie wij zijn en waar we voor staan. Ben je geïnteresseerd in onze formule en benieuwd naar hoe we samen kunnen werken om jouw bedrijf of idee verder te helpen? Leg je uitdagingen op het gebied van circulariteit en duurzaamheid voor aan ons Business Team: infoBD@chillabs.nl.

 

 

 

Ontmoet het Business Development Team

van CHILL

 

Ron Lambi

Ron Lambi

Manager Business Development

Imke Welzen

Imke Welzen

Business Developer Chemistry

Thomas Habets

Thomas Habets

Business Developer Biomedical

Jorgo Merchiers

Jorgo Merchiers

Business Developer Material Science

You cannot copy content of this page