Innovatiekracht voor bedrijven

Bedrijven die bij ons op de Brightlands Chemelot Campus komen, hebben iets met elkaar gemeen. Start-up, mkb-bedrijf of corporate onderneming. Los van hun grootte vinden ze circulariteit belangrijk en willen ze innoveren. Wij helpen hen daarbij, op verschillende manieren.

In onze laboratoria doen we onderzoek, in onze Circular Space schalen we op. Regionale mkb-bedrijven die als producent of toeleverancier in de chemie, kunststoffen of biomedische sector actief zijn, kennen ons ondertussen.

Daarnaast vormen we subsidieclusterprojecten met bedrijven. In dit soort ketenprojecten sluiten vaak corporate bedrijven en kennisinstellingen aan. Een voorbeeld van zo’n project is Circular Polymers.

Zelfstandige ondernemers en ambitieuze start-ups helpen we bij het vinden van financiering in de vorm van subsidieregelingen, zodat zij uiteindelijk ook bij ons aan de slag kunnen.

Met bedrijven gaan we het liefst een duurzame samenwerking aan. Ontwikkelingen in ons vakgebied zijn vaak langjarige trajecten. Dan is het prettig om ook voor langere tijd samen op te trekken en samen kennis op te bouwen.

 

You cannot copy content of this page