Nieuws

Ideeën van Porta Mosana leerlingen maken indruk

Door Admin
15 juli 2022

Alles is nieuw

Zo’n project is voor leerlingen een opeenstapeling van nieuwe ervaringen. Dat begint al met de busreis naar de Campus. Met het zelf tappen van cappuccino in de coffeecorner.
En met de samenwerking met andere leerlingen in een projectteam. Om de opdracht scherper te krijgen werd informatie vergaard en werden interviews afgenomen. Er werd gebrainstormd, gepitcht en online gepresenteerd voor een grote groep geïnteresseerden, inclusief het management van CHILL.

3 kansrijke ideeën

Van de 4 ideeën worden er uiteindelijk maar liefst 3 uitgevoerd. Dat zegt iets over de kwaliteit en creativiteit die de leerlingen hebben geleverd. Het eerste idee wordt gebruikt voor het relatiegeschenk waarvoor we dit project hadden opgezet. Het tweede idee wordt uitgevoerd als kunstwerk op de Brightlands Campus. De leerlingen die het bedachten blijven daarbij als werkstudenten betrokken. Het derde idee was commercieel gezien zo interessant, dat we het samen met onze business developers verder gaan uitwerken. Ook daarbij spelen de bedenkers een rol: zij zijn onze nieuwe opdrachtgevers!

Ook dat is weer typisch CHILL: het ene idee creëert het andere, met nieuwe kansen en mogelijkheden voor onderwijs en bedrijfsleven.

You cannot copy content of this page