Geef je studie of carrière een kennisboost

Boost-trainingen

Als student of medewerker van een bedrijf onderscheid je je niet alleen door je vakkennis, maar misschien nog wel meer door je niet-vakinhoudelijke kwaliteiten. Bijvoorbeeld door de manier waarop je je presenteert of met anderen samenwerkt en communiceert.
Bij CHILL geven we je de mogelijkheid om én je knowhow up-to-date te houden én tegelijkertijd te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daar hebben we onze Boost Trainingen voor: korte cursussen waarmee je je kennis en competenties snel bijspijkert. Van Blockchain tot Bloedprikken. De inhoud stemmen we af op jouw behoeften.

Vakbroeders onder elkaar

Stel je eens voor dat je als medewerker van een bedrijf bijvoorbeeld 3x per jaar een Boost Training kunt volgen? Of dat jij of een collega gevraagd wordt om voor een Boost-training een presentatie te verzorgen? Net als bij onze Communities for Development willen we met onze Boost-trainingen een prettig samenspel creëren tussen professionals uit de beroepspraktijk en aanstormende professionals.

Als student zit je in een opleidingsmodus en dan is het enorm motiverend om samen met vakbroeders te stoeien met actuele vraagstukken. We weten uit ervaring dat deze manier van samenwerken het leren gigantisch stimuleert. Als professional krijg je in en rondom een Boost-training inzicht in wat de studenten van nu bezighoudt. Je maakt kennis met talenten en kunt ze een mooie ingang bieden naar jouw bedrijf. Dat ‘netwerken’ stimuleren we ook met een warme maaltijd, die vast onderdeel uitmaakt van alle Boost-trainingen. Want zodra je samen met studenten, docenten en professionals aan tafel zit, verlopen de gesprekken anders dan in een strakke cursussetting.

We hebben ongeveer 60 basistrainingen, maar staan altijd open om nieuwe trainingen aan ons programma toe te voegen. Wat dat betreft leren we ook graag van onze deelnemers. Alle Boost-trainingen vinden plaats in kleine groepjes en altijd van 16.00 tot 20.00 uur.